AROMATOUCH TERAPIJA

AROMATOUCH TECHNIQUE

Z DUHOM RASTLIN IN UČINKOVIN ETERIČNIH OLJ ( RASTLIN )  TER ČAROBNOSTJO ROK DO RAVNOVESJA IN ZDRAVJA.

Aromatouch je terapija, pri kateri s pomočjo masaže in uporabe eteričnih olj vrnemo telesu ravnovesje. Terapija namreč ODPRAVLJA STRES, VNETJA, NERAVNOVESJE in STRUPE iz telesa. Stimulira energijske cone in balansira delovanje telesa. Poudarek je na masaži hrbta in hrbtenice ter podplatih.

Aromatouch terapija hrbta
Aromatouch terapija hrbta z eteričnimi olji

Ker imajo eterična olja fizikalne in čustvene zdravilne lastnosti, je vsako olje pri Aromatouch tehniki skrbno izbrano, glede na njegove terapevtske lastnosti in aromo.
Terapija nas sprosti, lahko pa odpravi tudi marsikatero težavo.

»DōTERRA ArōmaTouch Tehnika« »Tehnika Dotik arome« je klinični pristop k uporabi eteričnih olj vzdolž energetskih kanalov (meridianov) in kontaktnih točk hrbta in nog, z namenom uravnoteženja obeh živčnih sistemov (simpatični in parasimpatični živčni sistem) telesa. To tehniko je razvil Dr. David Hill, vodilni strokovnjak za integrativno medicino in terapevtsko uporabo eteričnih olj; ArōmaTouch Tehnika izboljša počutje telesa z zmanjšanjem fizičnega in psihičnega stresa ter s podpiranjem imunskega sistema telesa. Tehnika je zelo preprosta in primerna za vse; je tudi zelo intuitivna tehnika, pri kateri se uporabljajo čista certificirana terapevtska eterična olja dōTERRA (CPTG Certified Pure Terapevtska Grade®), ki vam prinesejo neprimerljivo telesno izkušnjo.

Aroma touch terapija z eteričnimi olji stopal

ArōmaTouch Tehnika vključuje štiri osnovne korake z namenom zmanjšanja sistemskih stresorjev (obremenitev) na avtonomno ravnovesje. Vsak korak vključuje uporabo dveh eteričnih olj oziroma mešanico eteričnih olj, ki so posebej oblikovani za podporo zdravega psihičnega in fizičnega delovanje telesa, kar nam prinese dolgoročno dobro počutje.

ArōmaTouch Tehnika traja približno 50 minut, v katerih se telo popolnoma sprosti in začne delovati pravilno, brez blokad in bolečin.

Zunanji dražljaji vplivajo na telo in sicer – venomer smo v stresu, v telo vnašamo strupe (toksine), na skrbimo za zdravje, kar privede do raznoraznih vnetij in bolezni, vse to pa še nadalje vodi v neravnovesje telesa. S pomočjo ArōmaTouch Tehnike odpravimo negativne zunanje dražljaje in telo vam bo takoj hvaležno. Mnogo oseb čuti takojšnje izboljšanje stanja oz. izgubo bolečine, nekateri pa malo kasneje – ampak reakcije telesa so tiste, ki vam povedo, da so eterična olja naredila svoje delo. Tudi za tiste, ki se počutijo zdravi, je ATT priporočljiva, ker se počutijo bolj sproščeni, umirjeni, relaksirani.

Aromatouch terapija

Z eteričnimi olji doTerra (čista certificirana terapevtska olja) in tehniko Aromatouch se sprostimo, razstrupimo, izboljšamo imunski sistem in vzpostavimo homeostazo.

Tehnika se izvaja z osmimi različnimi terapevtskimi olji:

1.  OBVLADOVANJE STRESA

BALANCE

Osnovna mešanica BALANCE je pomembna komponenta v fazi Obvladovanja stresa zaradi svojih pomirjevalnih značilnosti. Mešanica terapevtskih olj  pomirja živčni sistem in ga balansira.

LAVENDER Lavandula angustifolia (sivka)

Sivka, s svojo edinstveno zmožnostjo pomiriti in sprostiti, ima ključno vlogo v fazi obvladovanja stresa. Poleg svoje tisočletne tradicije v uporabi za namene sproščanja,  je sivka znana tudi po tem, da ima pomirjujoče učinke na živčni sistem.

2.   PODPORA IMUNSKEMU SISTEMU

MELALEUCA Melaleuca alternifolia (čajevec)

Melaleuca je že dolgo znana po tem, kot odlična podpora imunskemu sistemu. Več kot 90 različnih sestavin omogoča neskončne dimenzije v fazi podpore imunskemu sistemu v ArōmaTouch tehniki.

ON GUARD

dōTERRina edinstvena in zaščitena mešanica, ki je formulirana z namenom, da podpre  imunsko delovanje, igra pomembno vlogo v fazi podpore imunskemu sistemu. Esencialno olje divje pomaranče, združeno s klinčki, cimetom, evkaliptusom in rožmarinom, nudi lepo dišečo, naravno in učinkovito alternativo za stimulacijo in zaščito. ONGUARD je priporočjiv tudi za PREVENTIVO!

3.   VNETJE

AROMATOUCH

dōTERRina zaščitena mešanica združuje terapevtske koristi olj, ki so znana po tem, da pospešijo prekrvavitev in pomirijo prizadeto tkivo. AromaTouch združuje CPTG® esencialna olja bazilike, grenivke, ciprese, majarona, poprove mete in sivke v mešanico, ki je enkratna za prvi korak v fazi Vnetje v ArōmaTouch tehniki.

DEEP BLUE

Deep Blue je pomirjujoča rešitev neprestanega nelagodja zaradi bolečin v mišicah in sklepih. Mešanica terapevtski olj v Deep Blue deluje v ArōmaTouch tehniki in podpira zdrav odziv na vnetje.

4.   HOMEOSTAZA

PEPPERMINT Mentha piperita (poprova meta)

Poprova meta igra ključno vlogo v zadnji fazi ArōmaTouch tehnike, saj stimulira in poživlja telesne sisteme. Ko jo uporabljamo skupaj z divjo pomarančo, poveča absorpcijo olj skozi kožo, da lahko dobro prodrejo do tkiv in sistemov telesa.

WILD ORANGE Citrus sinensis (divja pomaranča)

Olje divje pomaranče, ki je hladno stiskano iz pomarančne lupine, je bistveno pri fazi Homeostaze zaradi svoje zmožnosti dvigniti razpoloženje in poživiti čute. Je pomemben del zadnje faze ArōmaTouch tehnike tudi zato, ker zmore uravnovesiti in poživiti sisteme telesa.

Naročila za  eterična olja

GSM : 040-222-692 – Miranda