AROMATOUCH TERAPIJA

Aromatouch je terapija, pri kateri s pomočjo masaže in uporabe eteričnih olj vrnemo telesu ravnovesje. Terapija namreč ODPRAVLJA STRES, VNETJA, NERAVNOVESJE in STRUPE iz telesa. Stimulira energijske cone in balansira delovanje telesa. Poudarek je na masaži hrbta in hrbtenice ter podplatih.

Ker imajo eterična olja fizikalne in čustvene zdravilne lastnosti, je vsako olje pri Aromatouch tehniki skrbno izbrano, glede na njegove terapevtske lastnosti in aromo.

Terapija nas sprosti, lahko pa odpravi tudi marsikatero težavo.

»DōTERRA ArōmaTouch Tehnika« »Tehnika Dotik arome« je klinični pristop k uporabi eteričnih olj vzdolž energetskih kanalov (meridianov) in kontaktnih točk hrbta in nog, z namenom uravnoteženja obeh živčnih sistemov (simpatični in parasimpatični živčni sistem) telesa.

To tehniko je razvil Dr. David Hill, vodilni strokovnjak za integrativno medicino in terapevtsko uporabo eteričnih olj; ArōmaTouch tehnika izboljša počutje telesa z zmanjšanjem fizičnega in psihičnega stresa ter s podpiranjem imunskega sistema telesa. Tehnika je zelo preprosta in primerna za vse; je tudi zelo intuitivna tehnika, pri kateri se uporabljajo čista certificirana terapevtska eterična olja dōTERRA (CPTG Certified Pure Terapevtska Grade®), ki vam prinesejo neprimerljivo telesno izkušnjo.