ENERGIJSKA MASAŽA

Energijska masaža

Vsakogar od nas obnaša določena energija in od te energije so odvisni naši rezultati. Utrujenost, živčnost, jeza, žalost, obup, brezizhodna situacija, bolezen, problemi v partnerstvu, slabo finančno stanje … – vse to so rezultati negativne energije. Kako izboljšati svojo energijo in s tem svoje življenje?

Rückenmassage

Masaža je eden izmed pripomočkov za regeneracijo energije. Po navadi si jo privoščimo, ko nas kaj boli, ko smo utrujeni ali pa potrebujemo urico za “off”; torej jo potrebujemo, ko smo pod vplivom stare energije, katero želimo izboljšati.

energo-teraspija

Vsebuje sproščanje, meditacijo in masažo v posebnem pretoku energije. Masiranec se popolnoma sprosti, spusti staro, poškodovano energijo in jo zamenja za novo, svežo, kreativno. Bistvo energijske masaže ni v tehniki prijemov in načinu masiranja, ampak v sproščanju, povezovanju z ekstra energijo in menjavi stare energije za novo.

Gre za energijski tuš, s katerim odplavimo staro, negativno energijo. Rezultat je popolna sprostitev, regeneracija energije, odpravljanje blokad in spremenjeno počutje.