REIKI TERAPIJA

Reiki terapija

Ko nas nekaj boli, na to mesto podzavestno položimo dlan. Ste se kdaj vprašali, čemu?

reiki5

Reiki je tehnika nekonvencionalnega zdravljenja s pomočjo energije. Pomeni ravnotežje, saj deluje na fizičnem, emocionalnem, mentalnem in duhovnem nivoju. Reiki daje energijo in zdravi telo. Sprošča energijske blokade, odstranjuje strupene snovi, dovaja zdravilno življenjsko energijo, z dovajanjem energije dviguje valovno frekvenco telesa in vodi h globinski sprostitvi. To metodo lahko uporabljamo samostojno, ali kot dopolnitev vseh drugih načinov naravnega zdravljenja in vzpostavljanja duhovnega ravnovesja. Je zelo primeren način takojšnjega olajšanja pri mnogih boleznih.

Reiki nikomur ne škodi – zdravilec, ki uporablja Reiki, ne more škodovati zdravljencu, saj je Reiki inteligentna energija, ki se samodejno usmeri na pravo mesto. Zdravilec je zgolj prevodnik te energije.

Reiki zdravilna terapija je ena najbolj enostavnih in je hkrati zelo učinkovita. Prejemnik terapije lahko stoji, sedi, ali leži. Lahko je osebno prisoten pri terapevtu, ali pa energijo sprejema na daljavo. Terapija nudi sproščeno zdravljenje, umirja misli, zmanjšuje stres in odstranjuje negativna čustva. Edino pomembno je, da je prejemnik pripravljen sprejeti zdravilno energijo, da je sproščen in da ima resnično željo počutiti se bolje.