PRAVILA LJUBEZNI IN DRUŽINSKE POSTAVITVE

Delavnico Pravila ljubezni in družinske postavitve organizira Društvo OŠUN v sodelovanju z Zavodom Razkritje

Družinske postavitve

Vabljeni na delavnico, kjer vam bom predstavil osnovna pravila, ki veljajo v ljubezni, v partnerskem odnosu, relacijah med starši in otroci in še kje. Spoznali boste vzroke za ponavljanje usod v družinah in možnosti, kako jih prekiniti.

Na delavnici boste dobili odgovore kako:

• dobiti vpogled v resnično dogajanje tudi za rodove nazaj,
  • najti boljše rešitve zase in družino,
  • razrešiti travme in bolečine,
  • se soočiti z družinskimi izzivi,
  • urediti odnose.

Na delavnici boste spoznali tudi način dela v okviru družinskih in poslovnih postavitev, seveda pa bomo naredili tudi kakšno vajo, da boste dobili osebno izkušnjo dela v okviru družinskih in poslovnih postavitev.

Delavnico bo izvedel Boris Kunilo, postavljalec družinskih in poslovnih postavitev in izvajalec regresij

Termin delavnice: 14.1.2019 ob 18 uri v dvorani  RAZVOJNI CENTER NARAVE, Bistriška cesta 68

POLJČANE.

Delavnica je za udeležence brezplačna.

INFORMACIJE :

Boris Kunilo                      GSM : 041521390

Izvajam različne vrste regresij, hipnoz in družinske postavitve.
Regresijske tehnike terapije sem se učil pri dr. J.E.Sidgell in hipnoze pri Aleksandru Šinigoju v okviru programa Certificiran praktik hipnoze ter pri Bel Rogers v Italiji. V Angliji sem se na Past Life Regression Academy usposabljal pri Andy Tomlinsonu in Reeni Kumarasingham na področju dela z energijami in izvajanju spiritualne regresije ter bil certificiran za izvajanje spiritualnih regresij za življenje med življenji. Na usposabljanju pri Doreen Virtue na Havajih sem pridobil certifikat Angel Intuitive za delo z angeli, ki ga sedaj kombiniram pri zagotavljanju podpore pri razreševanju problemov v okviru izvajanja regresij. Usposobljen sem tudi za izvajanje družinskih postavitev v okviru Hellinger Sciencija v Nemčiji, šoli Berta Hellingerja.
Sicer sem diplomiran organizator dela.

Vljudno vabljeni,