PREDSTAVITEV AROMATOUCH TERAPIJE

AROMATOUCH TECHNIQUE     –      AROMATOUCH TERAPIJA

Dogodek se bo odvijal od 1 decembra 2016 do 22 decembra 2016.

Dogodek organizira Društvo OŠUN .

Certificirana AromaTouc terapevtka Miranda Pavšič.

Vse informacije so na voljo na gsm 040 222 692 Miranda Pavšič

001-1

Aromatouch je terapija, pri kateri s pomočjo masaže in uporabe eteričnih olj vrnemo telesu ravnovesje. Terapija namreč ODPRAVLJA STRES, VNETJA, NERAVNOVESJE in STRUPE iz telesa. Stimulira energijske cone in balansira delovanje telesa. Poudarek je na masaži hrbta in hrbtenice ter podplatih.

Rückenmassage
Ker imajo eterična olja fizikalne in čustvene zdravilne lastnosti, je vsako olje pri Aromatouch tehniki skrbno izbrano glede na njegove terapevtske lastnosti in aromo.
Terapija nas sprosti, lahko pa odpravi tudi marsikatero težavo.

12316124_533816076779002_8428143001694290156_n

»DōTERRA ArōmaTouch Tehnika« »Tehnika Dotik arome« je klinični pristop k uporabi eteričnih olj vzdolž energetskih kanalov (meridianov) in kontaktnih točk hrbta in nog, z namenom uravnoteženja obeh živčnih sistemov (simpatični in parasimpatični živčni sistem) telesa. To tehniko je razvil Dr. David Hill, vodilni strokovnjak za integrativno medicino in terapevtsko uporabo eteričnih olj; ArōmaTouch Tehnika izboljša počutje telesa z zmanjšanjem fizičnega in psihičnega stresa ter s podpiranjem imunskega sistema telesa. Tehnika je zelo preprosta in primerna za vse; je tudi zelo intuitivna tehnika, pri kateri se uporabljajo čista certificirana terapevtska eterična olja dōTERRA (CPTG Certified Pure Terapevtska Grade®), ki vam prinesejo neprimerljivo telesno izkušnjo.

ArōmaTouch Tehnika vključuje štiri osnovne korake z namenom zmanjšanja sistemskih stresorjev (obremenitev) na avtonomno ravnovesje. Vsak korak vključuje uporabo dveh eteričnih olj oziroma mešanico eteričnih olj, ki so posebej oblikovani za podporo zdravega psihičnega in fizičnega delovanje telesa, kar nam prinese dolgoročno dobro počutje.

ArōmaTouch Tehnika traja približno 40 minut, v katerih se telo popolnoma sprosti in začne delovati pravilno, brez blokad in bolečin.

Zunanji dražljaji vplivajo na telo in sicer – venomer smo v stresu, v telo vnašamo strupe (toksine), na skrbimo za zdravje, kar privede do raznoraznih vnetij in bolezni, vse to pa še nadalje vodi v neravnovesje telesa. S pomočjo ArōmaTouch Tehnike odpravimo negativne zunanje dražljaje in telo vam bo takoj hvaležno. Mnogo oseb čuti takojšnje izboljšanje stanja oz. izgubo bolečine, nekateri pa malo kasneje – ampak reakcije telesa so tiste, ki vam povedo, da so eterična olja naredila svoje delo.

Aromatouch terapija

Z eteričnimi olji doTerra (čista certificirana terapevtska olja) in tehniko Aromatouch se sprostimo, razstrupimo, izboljšamo imunski sistem in vzpostavimo homeostazo.

TEhnika se izvaja z osmimi različnimi terapevtskimi olji:

1.  OBVLADOVANJE STRESA

BALANCE

Osnovna mešanica BALANCE je pomembna komponenta v fazi Obvladovanja stresa zaradi svojih pomiritvenih značilnosti. Mešanica terapevtskih olj  pomirja živčni sistem in ga balansira.

LAVENDER Lavandula angustifolia (sivka)

Sivka, s svojo edinstveno zmožnostjo pomiriti in sprostiti, ima ključno vlogo v fazi obvladovanja stresa. Poleg svoje tisočletne tradicije v uporabi za namene sproščanja je sivka znana tudi po tem, da ima pomirjujoče učinke na živčni sistem.

2.   PODPORA IMUNSKEMU SISTEMU

MELALEUCA Melaleuca alternifolia (čajevec)

Melaleuca je že dolgo znana po tem, kot odlična podpora imunskemu sistemu. Več kot 90 različnih sestavin omogoča neskončne dimenzije v fazi Podpore imunskemu sistemu v ArōmaTouch tehniki.

ON GUARD

dōTERRina edinstvena in zaščitena mešanica, ki je formulirana z namenom, da podpre  imunsko delovanje, igra pomembno vlogo v fazi Podpore imunskemu sistemu. Esencialno olje divje pomaranče, združeno s klinčki, cimetom, evkaliptusom in rožmarinom, nudi lepo dišečo, naravno in učinkovito alternativo za stimulacijo in zaščito.

ONGUARD- deluje kot podpora imunskemu sistemu v času bolezni in po njej, uničuje bakterije, mikrobe, viruse in plesen. Spodbuja krvni obtok, poživlja, razkužuje in očiščuje tudi našo notranjost.

3.   VNETJE

AROMATOUCH

dōTERRina zaščitena mešanica združuje terapevtske koristi olj, ki so znana po tem, da pospešijo prekrvavitev in pomirijo prizadeto tkivo. AromaTouch združuje CPTG® esencialna olja bazilike, grenivke, ciprese, majarona, poprove mete in sivke v mešanico, ki je enkratna za prvi korak v fazi Vnetje v ArōmaTouch tehniki.

AROMATOUCH- deluje tako, da sprosti mišice, pomirja napetost in razdraženo tkivo ter povečuje cirkulacijo.

DEEP BLUE

Deep Blue je pomirjujoča rešitev neprestanega nelagodja zaradi bolečin v mišicah in sklepih. Mešanica terapevtski olj v Deep Blue deluje v ArōmaTouch tehniki in podpira zdrav odziv na vnetje.

DEEP BLUE- deluje protivnetno na mišice, protibolečinsko, pomaga proti artritisu, revmatizmu…

4.   HOMEOSTAZA

PEPPERMINT Mentha piperita (poprova meta)

Poprova meta igra ključno vlogo v zadnji fazi ArōmaTouch tehnike, saj stimulira in poživlja telesne sisteme. Ko jo uporabljamo skupaj z divjo pomarančo, poveča absorpcijo olj skozi kožo, da lahko dobro prodrejo do tkiv in sistemov telesa.

WILD ORANGE Citrus sinensis (divja pomaranča)

Olje divje pomaranče, ki je hladno stiskano iz pomarančne lupine, je bistveno pri fazi Homeostaze zaradi svoje zmožnosti dvigniti razpoloženje in poživiti čute. Je pomemben del zadnje faze ArōmaTouch tehnike tudi zato, ker zmore uravnovesiti in poživiti sisteme telesa.

Dodajam še razlago za  3 eteričnih olj, ki se tudi uporabljajo pri aromatouch terapiji.

ČAJEVEC- deluje antiseptično.

DIVJA POMARANČA- deluje poživljajoče in antidepresivno, krepi imunski sistem, protivnetna, antioksidativna in antiseptična.

POPROVA META- deluje na delovanje centralnega živčmega sistema, bistri duha, izboljšuje koncentracijo, blaži umsko utrujenost in lajša kronično utrujenost, odpravlja zaspanost, preprečuje vnetja in deluje kot lokalni anestetik

Informacije :

GSM : 040 222 692   Miranda